Afgan & Lyodra: Live In Kuala Lumpur Di Megastar Arena Pada 28...

Afgan & Lyodra: Live In Kuala Lumpur Di Megastar Arena Pada 28 September Ini

0
SHARE
Afgan
Poster Afgan & Lyodra: Live In Kuala Lumpur Di Megastar Arena ( Sumber Foto: Ihsan Kharisma Music )

KUALA LUMPUR – Pasangan ‘Ada’ yang sedang ‘top’ dari negara seberang, Afgan dan Lyodra, bakal menghiburkan peminat kesayangan mereka di Malaysia dalam sebuah konsert yang epik berjudul ‘ADA AFGAN & LYODRA: LIVE IN KUALA LUMPUR’ pada 28 September 2024 ini bertempat di Megastar Arena, KL yang dibawakan khas oleh syarikat penganjur konsert terkemuka negara, Kharisma Music.

Sebagai penganjur yang berusaha, Kharisma Music, penganjur utama konsert ini adalah jenama kosmetik terkenal tanah air, Alha Alfa, dan penganjur bersama, Intan Gelombang serta Futurace.

Setakat ini, segala-galanya masih lagi teka-teki dan segala persoalan bakal terjawab dalam sebuah sidang media khas yang bakal diadakan pada bulan Ogos nanti.

Apa yang pasti, jualan tiket akan bermula pada tarikh 10 Julai 2024 (bersamaan hari Rabu), jam 12:00 tengahari di laman web www.ticket2u.com.my/afganlyodra.

Kesemua kategori tiket adalah berdasarkan tempat duduk yang bernombor dan pembeli berhak memilih kategori tiket yang dikehendaki, manakala tempat duduk terbaik bagi kategori yang dipilih akan dikhaskan buat pembeli.