TULAR VIDEO HANTU TARIK BAYI DI BAWAH KATIL

TULAR VIDEO HANTU TARIK BAYI DI BAWAH KATIL

0
SHARE

Tular sebuah video yang memperlihatkan bayi ditarik di bawah katilnya oleh ‘sesuatu’ paranormal yang disyaki sebagai ‘hantu’.

Menurut Josh Dean, ayah kepada bayi itu berkata bahawa perkara tersebut merupakan detik yang menakutkan bagi dirinya selepas melihat rakaman monitor bayi dari bilik tidur anaknya, Emma.

Rakaman monitor itu kemudiannya dikongsikan oleh ayah bayi tersebut dengan memuat naik di platform media sosial TikTok @joshdean0222 dengan kapsyen: “Anak perempuan saya ditarik di bawah katil … isteri fikir dia merangkak tetapi dia ditarik oleh sesuatu.” 

Kanak-kanak itu merangkak di bawah katil ketika dia mula panik dan menjerit kepada ibunya (Mummy) beberapa kali dalam rakaman…

Menurut Josh lagi berkata; “semasa dia menjerit, kakinya nampaknya hilang dan kelihatan diseret perlahan di bawah katil. Setelah melihat rakaman mengerikan melalui monitor bayi, ibu bapa kelihatan yakin bahawa “dia jelas tertarik dengan sesuatu.”

Video tular berdurasi 42 saat itu  yang dirakamkan pada lewat malam pada 21 Februari lebih kurang jam 11:37 malam jelas menunjukkan bayi itu merangkak dari tempat tidur dan mengintip di bawahnya sebelum menjerit ‘Mummy’ beberapa kali dan hilang dari pandangan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO yang jelas menunjukkan detik menyeramkan bayi itu ditarik ke bawah katil…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO setelah Ibu kepada bayi itu masuk ke bilik, didapati anaknya berada di bawah katil sambil menangis…

Setakat ini, lebih daripada 1 juta orang telah menonton rakaman yang mengejutkan itu dan masih ramai yang tidak mempercayai apa yang baru mereka lihat.

Dalam video lain, ibu Emma, ​​Sarah berkata: “Baiklah, video anak perempuan saya yang berada di bawah katil, ditarik di bawah katil, adalah 100 peratus kehidupan sebenar, masa nyata dan saya tidak dapat menjelaskannya.”